Планови Дома здравља у 2014. години
04.12.2013 -

Старопазовачки Дом здравља ће у наредној години интензивно радити на развијању и унапређењу превентивне здравствене заштите, рекао је јуче гостујући у емисији "Строго локално" директор др Рада Инђић.

Детаљније

Треће место на Светском Конгресу Фармацеута за фармацеуте апотеке Нова Пазова
25.10.2013 -

Овогодишњи Светски Конгрес Фармацеута (ФИП-2013) у трајању од 31. августа до 5. септембра, одржан је у Даблину.Међу многобројним учесницима 73. ФИП-а нашла се и мр пх Ивана Ранковић, фармацеуткиња запослена у апотеци Нова Пазова.&нбсп;

Детаљније

Истраживање здравља становништва Србије
11.10.2013 -

У периоду од 4. октобра до 30. новембра 2013. године, Министарство здравља спроводи истраживање здравља становништва на територији Србије у сарадњи са Институтом за јавно здравље Србије "Др Милан Јовановић Батут", у оквиру пројекта "Пружање унапређених услуга на локалном нивоу"-ДИЛС, који се финансира из кредита Светске банке.

SAOPŠTENJE

Детаљније

Волонтери окречили дечији диспанзер
11.09.2013 -

Група младих људи из Старе Пазове, организовала је волонтерско кречење зграде дечијег диспанзера, који се налази у склопу старопазовачког дома здравља.

Детаљније

Реновиране амбуланте у Старим Бановцима и Белегишу
23.04.2013 -

У Старим Бановцима и Белегишу у рекордном року завршено је реновирање објеакта Дома здравља "Др Јован Јовановић Змај" Стара Пазова које је , јуче у пратњи општинског и руководства Дома здравља обишао државни секретар у Министарству здравља Милош Јефтовић.

Детаљније

Лекари Дома здравља „Др Јован Јовановић Змај„ су обележили своју еснафску славу Свете Враче Козму и Дамјана
15.11.2012 -

Према предању, светитељи су помагали и лечили не тражећи за узврат ништа "ради добитка и богаћења, већ Бога ради" па су у народу познати као свети Безсребреници.

Детаљније

Светски дана борбе против дијабетеса
14.11.2012 -

Светски дан борбе против дијабетеса обележава се у тренутку када у свету 366 милиона људи болује од те болести, а у Србији око 600.000 и када број оболелих убрзано расте.

Детаљније

Обавештење свим службама
10.09.2012 -

Дана 22.09.2012 године (субота) у сали у "Белој згради" у Стараој Пазови, Трг Зорана Ђинђића бб са почетком у 10 часова održaće se kurs prve kategorije са temom

УПРАВЉАЊЕ У ЗДРАВСТВУ

- Унапређење менаджмента у здравственој заштити од развоја способности до бољег учинка у раду.

Модератори курса су из Удружења здравствених радника Града Сремска Митровица.

Курс је акредитован за лекаре, стоматологе,фармацеуте,биохемичаре,медицинске сестре и све профиле здравствених радника.

Укупан број учесника је максимално 150.

За учешће на скупу, учесници добијају 6 бодова.