Светски дан здравља 7. април
07.04.2014 -

Светски дан здравља, 7. април ове године је посвећен векторским заразним болестима и обележава се под слоганом "Vektorske zarazne bolesti: mali ubod, velika opasnost"""Векторске заразне болести: мали убод, велика опасност".

Детаљније

Национални дан без дуванског дима
31.01.2014 -

Национални дан без дуванског дима биће обележен данас под слоганом "Gradovi bez dima", да би се скренула пажња на чињеницу да расте број градова у свету који су усвојили законе којима се забрањује пушење на свим радним и јавним местима.

Детаљније

Ендокринолошка амбуланта у Дому здравља у Старој Пазови
18.12.2013 -

18.12. у Дому здравља "Др Јован Јовановић Змај" у Старој Пазови почела је са радом Ендокринолошка амбуланта. Др Јелица Бјекић, специјалиста ендокринологије у Клиничко-болничком центру "Бежанијска коса" ради са пацијентима два пута недељно. Прегледи заказују, а термини се одређују месец дана унапред .Пацијенти који долазе на лечење потребно је да имају упут свог изабраног лекара.

Обновљен возни парк Дома здравља
13.12.2013 -

Уз помоћ локалне самоуправе и Европске уније, ове године је обновљен возни парк старопазовачког Дома здравља.

Детаљније

Планови Дома здравља у 2014. години
04.12.2013 -

Старопазовачки Дом здравља ће у наредној години интензивно радити на развијању и унапређењу превентивне здравствене заштите, рекао је јуче гостујући у емисији "Строго локално" директор др Рада Инђић.

Детаљније

Треће место на Светском Конгресу Фармацеута за фармацеуте апотеке Нова Пазова
25.10.2013 -

Овогодишњи Светски Конгрес Фармацеута (ФИП-2013) у трајању од 31. августа до 5. септембра, одржан је у Даблину.Међу многобројним учесницима 73. ФИП-а нашла се и мр пх Ивана Ранковић, фармацеуткиња запослена у апотеци Нова Пазова.&нбсп;

Детаљније

Истраживање здравља становништва Србије
11.10.2013 -

У периоду од 4. октобра до 30. новембра 2013. године, Министарство здравља спроводи истраживање здравља становништва на територији Србије у сарадњи са Институтом за јавно здравље Србије "Др Милан Јовановић Батут", у оквиру пројекта "Пружање унапређених услуга на локалном нивоу"-ДИЛС, који се финансира из кредита Светске банке.

SAOPŠTENJE

Детаљније

Волонтери окречили дечији диспанзер
11.09.2013 -

Група младих људи из Старе Пазове, организовала је волонтерско кречење зграде дечијег диспанзера, који се налази у склопу старопазовачког дома здравља.

Детаљније