Три године центра за хемодијализу
19.03.2015 -

Центар за хемодијализу Дома здравља Др Јован Јовановић Змај је обележио три године од почетка рада. Савремени хемодијализни центар почео је са радом 19. марта 2012. године уз велико ангажовање локалне самоуправе, старопазовачког Дома здравља и Владе Италије, која је обезбедила 15 савремених апарата за хемодијализу. Данас се у њему дијализира 40 бубрежних болесника са територије општина Стара Пазова и Инђија.Вршиоц дужности директора Дома здравља др Александар Омеровића рекао је да је за ову годину у плану занављање опреме и стална стручна едукација запослених. Поводом трогодишњице рада, Центар за хемодијализу је посетио Колегијум старопазовачког Дома здравља.

ТВ прилог можете погледти ovde

Март - месец борбе против рака
18.03.2015 -

У оквиру Календара јавног здравља, март је месец када се обележава кампања "Март-месец борбе против рака". Малигни тумори су, после болести срца и крвних судова, најчешћи узрок умирања како у свету тако и у нашој земљи.&нбсп;

Према подацима Дома здравља Др Јован Јовановић Змај у старопазовачкој општини приметан је пораст броја малигних обољења свих органа. У последње четири године удвостручен је број оболелих од карцинома, рекао је вршилац дужности директора др Александар Омеровић истакавши да је 2010. године 213 људи оболело од малигних тумора, а у 2014. години малигна обољења регистрована су код 408 пацијената.

Епидемиолошке карактеристике малигних тумора у Србији можете прочитати ovde

Детаљније

Још један офтамолог у Дому здравља
10.03.2015 -

У циљу унапређења и побољшања квалитета здравствене заштите грађана, у Дому здравља Др Јован Јовановић Змај у Старој Пазови почео је да ради још један очни лекар.Поред докторке Данице Анђић, са пацијентима ће два пута недељно, средом и суботом, радити др Јелица Пантелић, специјалиста офталмологије која ради на Очној клиници у Београду, Уколико буде потребе за већим бројем долазака др Пантелић ће бити додатно ангажована

Разговор са в.д. директором др Александром Омеровићем можете погледти ovde

Обавештење за пацијенте
27.01.2015 -

Обавештавају се пацијенти да почевши од 02. фебруара 2015. године до 04. маја 2015. године неће радити др Јасмина Бурсаћ, спец. радиологије обзиром да је упућена на едукацију из подручја мамографије и ултразвучне дијагностике дојке.

Ултразвук абдомена обављају лекари опште медицине у складу с распоредом, а обезбеђен је и рад др Ане Орлов, спец. радиологије - три пута недељно (само за одређене категорије пацијената) и то:

- Понедељак и среда од 08.00 часова

- Петак од 14.00 часова

Захваљујемо на разумевању.

Обавештење за пацијенте
17.09.2014 -

Почевши од 17.09.2014. године, у периоду од 08.00-12.00 сати, можете се јавити у благајну Дома здравља "Др Јован Јовановић Змај" Стара Пазова, ул. Владимира Хурбана бр. 2. ради рефундације трошкова које сте имали при узорковању крви у лабораторији Дома здравља "Др Јован Јовановић Змај" у периоду 01.01.-28.07.2014. године.

Детаљније

ОБАВЕШТЕЊЕ
20.05.2014 -

Обавјештавају се грађани да Дом здравља " Др Јован Јовановић Змај " Стара Пазова редовно ради и пружа здравствене услуге како пацијентима тако и становницима с подручја угрожених поплавама којима је неопходна здравствена заштита.

Детаљније

Извештај кризног штаба Дома здравља
17.05.2014 -

Од почетка ванредног стања у држави које је изазвано временским непогодама,Директор Дома здравља "Др.Јован Јовановић Змај" Стара Пазова формирао је кризни штаб у чијем саставу су руководиоци - начелници служби.

Детаљније

Извештај кризног штаба Дома здравља
17.05.2014 -

Две мобилне медицинске екипе Дома здравља "Др. Јован Јовановић Змај" Стара Пазова упућене су на испомоћ при транспорту тешких пацијената из Опште болнице у Сремској Митровици у надлежну болницу у Нови Сад.

Детаљније